top of page

About Me

Verhaal over Marleen, Nicole en Xandra

Verhaal over de praktijk en haar kracht

Verhaal over Hans en het ontstaan

Over

Hans van Beek Kinderfysiotherapie

Vanaf de geboorte tot aan hun 18e levensjaar maakt een kind enorm veel ontwikkeling door. In de meeste gevallen verloopt dit vanzelfsprekend en lukt het om met vallen en opstaan steeds een stapje verder te komen. Echter, soms is er een helpende hand nodig om weer op te staan. De motorische ontwikkeling kan achterblijven als gevolg van bijvoorbeeld een lichamelijke belemmering, een ontwikkelings- of een gedragsstoornis. Wij bieden kinderen graag die helpende hand om weer verder te kunnen.

Hans van Beek

Hans van Beek (65) is de grondlegger van onze praktijk. In 1981 heeft Hans de praktijk opgericht en gemaakt tot de praktijk die hij in 2018 met trots aan ons overgedragen heeft. Hans blijft met raad en daad verbonden aan de praktijk. Mede daarom hebben wij, Nicole, Xandra en Marleen ervoor gekozen om zijn naam te behouden.

 

Nicole en Xandra hebben de afgelopen 10 jaar intensief samengewerkt met Hans. Samen met Marleen willen we het gedachtegoed van Hans graag voortzetten binnen de kinderfysiotherapie. 

Onze dank aan Hans van Beek is groot en wij streven ernaar om de komende jaren zijn specialisme op het gebied van lateralisatie verder te ontwikkelen binnen de kinderfysiotherapie.

Het team

IMG_1409.JPG

Nicole

  • Grey LinkedIn Icon

"Specialist in de kleine motoriek. Bla nla bla bla bla bla"

IMG_1406.JPG

Xandra

  • Grey LinkedIn Icon

PMT therapeut. Lateralisatie is mijn vak. Bla bla bla"

IMG_1403.JPG

Marleen

  • Grey LinkedIn Icon

Premature kinderen en baby's. Bla bla bla bla bla bla"

bottom of page